Ви сте овде
Почетак > Позориште > Представа Сузе су ОК

Представа Сузе су ОК

Zahvaljujući Domu kulture, Srbobranci će biti u prilici da „u svom dvorištu“ vide kultnu pozorišnu predstavu u režiji Milana Karadžića, sa Tanjom Bošković, Petrom Mihailovićem i Milanom Cacijem Mihailovićem u glavnim ulogama.

 

 

Predstava će moći da se vidi u petak 16.06. u 20.00h na sceni Malog pozorišta, a ulaznice u pretprodaji se mogu kupiti u Domu kulture, ul. Cara Lazara br.6, po ceni od 300 dinara.

Ovu pozorišnu predstavu mnogi kvalifikuju kao najlepšu srpsku melodramu. Predstava je premijerno izvedena u Narodnom pozorištu u Beogradu 22. marta 1999. godine.

 

Predstava je u NARODNOM POZORIŠTU igrana preko šezdeset puta a onda je skinuta sa repertoara. Obnovljena je 2009. i sa manim brojem likova postavljena u ZVEZDARA TEATRU.

– Postoje ljudi kojima je važnija interpretacija života od njegove faktografije. To su sanjari, oni koji se muvaju u poeziji i oko nje, oni kojima je opis stvarnosti važniji od stvarnosti, i kojima je potreba da ostave neki trag o svom postojanju važnija od samog postojanja. Suze su priča o tome – o suzama, strastima, razočarenjima, o pesnicima i njihovim muzama, o pesmama koje nikada neće biti napisane, i o onoj koja stiže kasno. (Mirjana Bobić Mojsilović, pisac)

Оставите одговор

Top