Ви сте овде
Почетак > Дешавања > Позориште > ЖЕНСКИ РАЗГОВОРИ

ЖЕНСКИ РАЗГОВОРИ

Позоришна представа која ће вас сигурно насмејати долази, на задовољсво позоришне публике, у Србобран. Рађена по текстовима Душка Радовића у којој играју Светлана Цеца Бојковић, Весна Чипчић и Цаци Михаиловић игра се на позоришним сценама преко 30 година.

У сали Малог позоришта легенде српског глумишта видећете у недељу 28.01.2017. године. Почетак представе је у 19.00 часова, а карте у претпродаји можете купити по симболичној цени од 250 динара. На дан представе цена је 300 динара.

Фото: З.Трбовић

Не знам…Стварно не знам…Ја могу да вам кажем да сам се јадна удала…Не знам шта ми је било…Мрзело ме да мислим на то.И добро, на крају сам се и ја удала, морала сам.Некако сам то регулисала…И сад ми је не пада на памет да помислим да се још и разводим, па, не дај Боже, опет да се удам.Таман посла!Кажем вам, једва сам се и први пут удала.
Према томе, удала сам се, како ми је тако ми је, више не мислим.
Просто, рашчистила сам са тим да не могу да се разводим и да знате да ми је много лакше.Више не мислим на то и нормално избегавам такве ствари као што су те карте…Шта ће ми то – ако већ знам да не мислим на развод.
И ако мене питате, ја бих те карте вратила тамо где сам их нашла и никад мужу не бих рекла да сам их нашла.
Јер знате како је, има мужева који једва чекају неку чарку, њим ништа није лакше него да се разведу.
А пошто мој циљ није да се разводим, ја онда избегавам и чарке и такве разговоре.Просто, нећу да му пружим прилику за то.

Оставите одговор

Top