Ви сте овде
Почетак > Дешавања > Позориште > ЉИЉАНА СТЈЕПАНОВИЋ И БОДА НИНКОВИЋ УЛЕПШАЛИ И ОПЛЕМЕНИЛИ КУЛТУРНО ЛЕТО

ЉИЉАНА СТЈЕПАНОВИЋ И БОДА НИНКОВИЋ УЛЕПШАЛИ И ОПЛЕМЕНИЛИ КУЛТУРНО ЛЕТО

У низу садржаја којима је ово лето обогатио Дом културе, два се издвајају. Први је одушевио старију публику, док је други био права посластица за најмлађе.

„Цигански кабаре“ са којим Љиљана Стјепановић, једна од примадона српског глумишта, већ дуги низ година увесељава публику где год је позову наша публика је видела десетог августа.

У кабаре редитеља Властимира Репића увршћене су песме из разних представа у којима је Љиљана Стјепановић играла у свом матичном „Позоришту на Теразијама“. „Цигански кабаре“ се састоји из два блока песама. Први део представљају мексичке ноте из „Два мириса руже“, док је други употпуњен циганским нумерама из представе „Цигани лете у небо“. Између певања, љубавне ситуације које дочарава глумица, изазивају обиље смеха.

Тако је било и у дворишту Дома културе где нам је Љиљана са својим музичарима донела на сцену сву страственост и раскош циганске песме, али и хумора…

Публика је била више него задовољна.

За разлику од овог кабареа, Бода Нинковић, један од најпознатијих српских глумаца стигао нам је са представом за децу. Он је на сцени дворишта извео низ песама које је отпевао за најмлађе током низа година на различитим дечијим фестивалима и у различитим пригодама, а они су му узвратили аплаузима, дечијом грајом и осмесима.

Оставите одговор

Top