Ви сте овде
Почетак > Дешавања > Манифестације > ДЕЦА СУ УКРАС СВЕТА

ДЕЦА СУ УКРАС СВЕТА

Милан Субота Миња, уредник и водитељ више телевизијских и других програма, а најпознатији као аутор дечије серије „Музички тобоган“, посетио је јуче Србобран у склопу приредбе „Деца су украс света“.

Химна најмлађих, „Деца су украс света“, обележила је почетак приредбе током које су деца и родитељи заједно са Мињом весело певала друге, слободно можемо рећи – култне, дечије песмице, као што су то „Слон лепотан Дондолан“, „Разболе се лисица“, „Ишли смо у Африку“ итд.

Осмишљени програм Миња Субота извео је заједно са нашим ЗВЕЗДИЦАМА, секцијом модерног плеса Дома културе. Осим очекиваног музичког наступа, посетиоцима Малог позоришта у Србобрану, омогућено је уживање и у краћем драмском програму у оквиру којег су и малишани из публике добили прилику за учешће, унутар граница импровизованог садржаја.

Предраг Вуковић, познатији као „Пеђолино“, водио је овај део новогодишњег програма.

Према речима Милице Зарић, директора Дома културе у Србобрану, приредба „Деца су украс света“ новогодишњи је поклон нашим најмлађима од стране ове установе.

Дом културе у децембру обележава Дан установе, а ове године, за свој 53. рођендан, Дом културе је одлучио да својим најмлађим суграђанима поклони дружење са Мињом Суботом, а мислим да сте се уверили вечерас да је ово свакако нешто што је Србобрану било потребно и да су деца уживала у томе.“ – казала је Зарић.

Напоменули би и то да Мињи Суботи ово није први пут да се налази у Србобрану. Нашу општину последњи пут посетио је пре више година, на снимању филма „Непослушни“ и тврди да му је снимање тог филма донело пуно среће и радости.

Овом приликом, он је говорио и о другим стварима, а у приложеном тонском запису можете послушати и то којим тачно речима је Миња прокоментарисао јучерашњу приредбу, шта је он рекао о свом првом наступу, те каква су данашња деца али и који је то горући проблем о коме је потребно да се разговара.

Оставите одговор

Top