Ви сте овде
Почетак > Дешавања > Изложбе > III ВИРТУЕЛНА ИЗЛОЖБА ДОМА КУЛТУРЕ

III ВИРТУЕЛНА ИЗЛОЖБА ДОМА КУЛТУРЕ

Дом културе Србобран у сарадњи са АртЦЕНТРОМ из Београда вам презентује трећу по реду виртуелну изложбу слика.

Неколико речи о АртЦЕНТРУ:

Данашњи АртЦЕНТАР (званичан назив: Асоцијација Српски АртЦЕНТАР, Нови Сад) је основан као Удружење УМЕТНИКА 2008. године у Београду. Слоган је био, и остао:

– да СТВАРАМО, а не да РУШИМО!

Током ових 12-так година смо имали обимну и озбиљну активност: реализовали смо преко 550 изложби, као и на хиљаде музичких, театарских и књижевних дешавања, радионица и трибина, промоција и мини сајмова, као и других активности

Поред редовног дешавања у Београду и Новом Саду наше колективне и самосталне изложбе имају своје поставке и у градовима СРБИЈЕ. Имали смо сарадњу са 30-так организација културе по градовима Србије.

Ударне изложбе су Арт[ ]КВАДРАТ_СРБИЈА, УМЕТНОСТ-у-СРБИЈИ, ЕРОТИКА-у-УМЕТНОСТИ, као и десетак редовних годишњих изложби. Лета 2019. године је почела са реализацијом Изложба УМЕТНОСТ ДАНАС у Изложбеном простору Народне банке Србије, са 220 аутора и око 350 њихових радова. Овим смо показали креативну БАЗУ СРБИЈЕ.

Сваке године, у мају за рођендан АртЦЕНТРА, организујемо Годишњу колективну изложбу као смотру стваралаштва наших аутора у претходном периоду.

У ових 12 година је на ликовним изложбама АртЦЕНТРА учествовало више од 700 наших и аутора из иностранства.

Врло се озбиљно спремамо за 2021. годину када ће Нови Сад бити Европска престоница културе!

Добро дошли на онлине изложбу слика АртЦЕНТРА!

АртЦЕНТАР – БЕОГРАД, има ауторска права на слике.

Изложбу можете видети на нашој фејзбук страници ОВДЕ

Оставите одговор

Top