Ви сте овде
Почетак > Дешавања > Манифестације > ВЕЉКО ЈЕ ЈЕДАН ОД ФАВОРИТА!

ВЕЉКО ЈЕ ЈЕДАН ОД ФАВОРИТА!

Наша општина се вратила у такмичење и ове године имаће свог представника на фестивалу „Србија у ритму Европе“. У пратњи три плесачице, у име наше општине, наступиће млади Вељко Голуб из Надаља.

Ученика 8. разреда ОШ „Жарко Зрењанин Уча“ из Надаља, Вељка Голуба, који је био најбољи на аудицији пратиће Робертина Купцо, Милана Матић и Галина Јовчић, све три из Србобрана.

На фестивалу Вељко ће осим наше општине представљати и амбасаду Холандије, тако да ће наступити са победничком песмом Евровизије 2019. године, „Арcade“ коју је певао холандска музичка звезда Duncan Laurence.

– Јако волим да певам и надам се да ћу успети достојно да представим нашу општину и мој Надаљ. Песма ми је легла и јако ми се допада, тако да очекујем да ћемо успети да скренемо пажњу и наступом добијемо наклоност публике на фестивалу. Имамо довољно времена да се спремимо и увежбамо, из мене ће бити три сјајне плесачице, тако да ми то улива додатни оптимизам, рекао је за наш портал Вељко Голуб, на Конференцији за медије.

Поред Вељка говорили су Милица Зарић, заменица председника општине Србобран, Давид Макевић, директор фестивала и Милош Марковић, музички директор фестивала.

– Србобран се на фестивал вратио у великом стилу, јер смо успели да након одлично организоване аудиције, формирамо добар тим који ће имати шта да покаже. Песма коју смо одабрали је захтевна, биће изазов за Вељка, али сам уверен да ће умети да одговори на њега. Кореографија коју ћемо спремити за наступ је атрактивна и неће оставити никог равнодушним. Ако све добро увежбамо, имаћемо право да се надамо високом пласману, што да не – и победи, рекао је Марковић, а Давид Макeвић је нагласио:

– Наш фестивал наставља сарадњу са општином Србобран, на обострано задовољство. Радује нас што су људи који воде локалну самоуправу препознали вредност пројекта и пружили шансу младим, талентованим људима да покажу шта знају, стекну нова знања и искуства.Мој утисак је у овом тренутку да су Вељко и ове три сјајне плесачице један од фаворита овогодишњег фестивала.

Милица Зарић се захвалила организаторима фестивала на лепим речима и потврдила да је обострано задовољство што се Србобран вратио и поново има свог представника. Она је изразила задовољство што је Вељко препознат као један од фаворита и додала:

– Знамо да Србобран има пуно талената, зато смо се и одлучили да се вратимо у такмичење и пружимо младима прилику да се опробају у конкуренцији са вршњацима из целе Србије. Сигурна сам да сте изабрали најбоље кандидате, а све који нису изборили пролаз ове године, позивам да се поново пријаве наредне и још једном окушају срећу. Треба да покажемо чиме све то општина Србобран располаже.

Следе припреме за фестивал, Вељко и девојке из пратње очекује много вежбе и рада, али они се надају да ће све на крају резултирати позитивним исходом и да ће на најбољи начин реализовати све оно што су пред себе поставили као циљ.

Оставите одговор

Top