Ви сте овде
Почетак > Позориште > ПРИЈАВИ СЕ!

ПРИЈАВИ СЕ!

Дом културе Србобран позива све заинтересоване да се опробају на даскама које живот значе:

– децу узраста од 10 година и старије

– омладину и старије

 

Глума стимулише развој креативног размишљања кроз обликовање и извођење представа. Суочава нас са стидом и комплексима. Подстиче развој стваралаштва, открива и негује таленат, правилан и књижевни говор. Покрет, мишљење, став, глас, смех, сузе… све је то глума.

 

Постаните чланови наше драмске секције и научите основне технике глуме. Будите део процеса настанка једног драмског дела. Проверите, да ли је глума оно што вас занима и испуњава!

 

Драмску секцију Дома културе ће водити Небојша Савић- глумац, писац и редитељ.

 

Фото: Фејсбук

Завршио Академију уметности у Новом Саду у класи професора Радета Марковића. Од 1997.године стипендиста Српског народног позоришта, а од 2007. стални члан Драме СНП-а.

 

Оснивач независне позоришне трупе Театар Иза,у којој режира,глуми и пише дечје текстове (Луди од љубави,Мушица,Кварна фарма…)

 

Добитник  Стеријине награде за улогу у представи “Раванград” у режији Дејана Мијача и Годишње награде СНП-а. Играо у филму “Као рани мраз” Ђорђа Балашевића и серијама “Ајмо сви у ново”, “Вере и завере” и “Пундравци”. Снимио неколико тв реклама. Радио три године као водитељ јутарњег програма РТВ-а.

 

Од 2005.год. пише и режира рекламне представе за велике компаније (Имлек, Аргета, Дијамант, Књаз Милош). Представе “Кварна фарма” и “Морско бродска заврзлама” , чији је комплетан аутор (текст, режија, музика), су на редовном су репертоару Позоришта младих у Новом Саду.

 

Живи у Новом Саду.

 

Среда 22.09. 2021. године у сали Малог позоришта – Позориштанце у 17 часова

 

Информације: 021 731 919

Оставите одговор

Top