Ви сте овде
Почетак > Позориште > АПЛАУЗИ ЗА ДЕЦУ ИЗ КОМШИЛУКА!

АПЛАУЗИ ЗА ДЕЦУ ИЗ КОМШИЛУКА!

Гостовањем Драмског студија „Феникс 95“ из Радичевића започињемо пројекат са радње са аматерским позориштима.очињемо сарадњу са аматерским позориштима.

Гостовање аматера из Радичевића публика је лепо прихватила, сала је била пуна до задњег места.

Ово је узвратно гостовање аматерског драмског студија „Феникс 95“ из Радичевића. Драмска секција Дома културе Србобран је код њих гостовала у јануару са представом за децу „Kо је сместио вуку“, а сада су они дошли код нас са дечијом представом „Успавана Штрецилија“.

Сви глумци у овој представи су деца, најмлађа од 10 година из 4. разреда, а најстарија 8. разред основне школе. Нека од те деце су имала први наступ пред публиком и ово им је прво гостовање, тако да су имала велику трему, али су толико добро одглумили да представа није ништа мањег квалитета него да су глумили професионални глумци.

Публика је била одушевљена и сви су добили велики аплауз.

Драмски студио „Феникс 95“ постоји већ 28 година и окупља становнике Радичевића свих узраста, тако да су за ове непуне три деценије поставили више од 70 представа и освојили бројне награде.

Ово гостовање је значајно за наш Дом културе јер смо овом узвратном посетом започели једну сарадњу за коју се надамо да ће резултирати чешћим посетама и наше драмске секције у Радичевић, а исто тако и њиховог драмског студија код нас у Србобран.

Оставите одговор

Top