Ви сте овде
Почетак > Дешавања > Манифестације > Жреб у Зрењанину одлучио – представници општине Србобран наступају под редним бројем 20 на музичком такмичењу „Ритам Европе”

Жреб у Зрењанину одлучио – представници општине Србобран наступају под редним бројем 20 на музичком такмичењу „Ритам Европе”

Припреме за највеће музичко такмичење овог типа у Европи за децу и омладину, „Ритам Европе”, у пуном су јеку. Други bootcamp, на којем су такмичари увежбавали свој наступ, кореографију и вокалне способности, одржан је протеклог викенда у Зрењанину, прошлогодишњем победнику и овогодишњем домаћину овог престижног такмичења. А у оквиру bootcampа, у суботу 7. октобра 2023. године одржано је и свечано жребање којим је одређен редослед наступа.

Представници Србобрана ове године су Биљана Јацић и Вељко Голуб који представљају Бугарску са песмом „Bones” групе Equinox, а наступаће под редним бројем 20. Само такмичење одржаће се 23. октобра 2023. године у Кристалној дворани у Зрењанину, а директан ТВ пренос може се пратити на ТВ Прва од 21 час, када можемо гласати за представнике наше општине.

Оставите одговор

Top