Ви сте овде
Почетак > Дешавања > Биоскоп > БИОСКОП НА ОТВОРЕНОМ У СРБОБРАНУ!

БИОСКОП НА ОТВОРЕНОМ У СРБОБРАНУ!


Позивамо вас на премијеру филма „Пројекат колибри“ који је у домаће биоскопе стигао у јулу месецу!

30.08.2019. године у 20 часова
Терен иза спортске хале, Србобран
улаз слободан

Глумица Селма Хајек, холивудска звезда Џеси Ајзенберг и скоро непрепознатљиви Александер Скарсгорд нашли су се у најновијем канадском трилеру „Пројекат Колибри“.

Прича прати рођаке из Њујорка Винсента и Антона, актере високо ризичне игре у којој се победа мери у милисекундама. А који је њихов сан? Да изграде оптички кабл између Канзаса и Њу Џерзија који би их учинио милионерима. Али ништа није једноставно за овај чудан пар. Антон је мозак операције, Винсент је преварант и заједно гурају један другог, као и све остале, до преломне тачке с њиховом бесмисленом авантуром. Неко ко им стално стаје на пут је њихова бивша шефица Ева Торес (Салма Хаyек), моћна и манипулативна, која се неће зауставити ни пред чим.

БИОСКОП НА ОТВОРЕНОМ У СРБОБРАНУ!
„Плеши како мама каже“

1.09.2019. године у 20:00
Кошаркашки терен иза спортске хале, Србобран
Бесплатан улаз!

О филму:
Вирхинија је времешна, али добродржећа чистачица. У слободно време – краљица уличног плесног подијума. И Фиделова мајка. Истина, није га видела, па… од рођења. Али, сада је спремна да га упозна. Само јој није најјасније о чему после три и по деценије причаш са дететом које си давно оставила на туђем прагу.
Срећом, Фидел доживљава незгоду и губи памћење. Савршен старт за нови почетак. Мада немају ниједну додирну тачку, Фидел и Вирхинија откриће да, ипак, говоре заједничким језиком. Оним који покреће њихове бокове и чини их савршеним партнерима на плесном подијуму. Али и у животу. Плеши како мама каже!

Оставите одговор

Top