Ви сте овде
Почетак > Дешавања > Биоскоп > БИОСКОП 26.09.2019.

БИОСКОП 26.09.2019.

ПРИЧА О ИГРАЧКАМА 4 3Д

26.09.2019. у 16 часова

Сала Малог позоришта, Србобран

Цена улазнице 250,00

О филму:

Вуди је увек био сигуран у то које је његово место у свету и да је његов главни задатак да чува своје дете, без обзира да ли је у питању Енди или је то Бони.

Када Форки, играчка коју је Бони направила као део задатка, себе прогласи отпатком, а не играчком, Вуди сматра да је његова улога да помогне Форкију да прихвати то да је он играчка. Али када Бони на породично путовање понесе целу банду играчака, Вуди ће се наћи у неочекиваној авантури у којој ће поново срести своју давно изгубљену пријатељицу, Бо Пип.

После много година које је провела сама, њен авантуристички дух и живот у покрету изменили су њену нежну, порцеланску спољашњост. Вуди и Бо ће схватити да су, када оживе као играчке, потпуно различити али и да им је то једна од најмањих брига.

КРАЉ ЛАВОВА 3Д

26.09.2019. у 18 часова

Сала Малог позоришта, Србобран

Цена улазнице 250,00

О филму:

Дизнијев „КРАЉ ЛАВОВА“ у режији Џона Фавроа одвешће нас у афричке саване, где је рођен будући краљ. Симба обожава свог оца, краља Муфасу и срчано прихвата своју краљевску судбину. Али, не радују се сви у краљевству рођењу новог младунчета.

Скар, Муфасин брат и до тог тренутка наследник престола, има друге планове. Борба за краљевство обележена је издајом, трагедијом и драмом која ће се завршит Симбиним изгранством.

Уз помоћ нових, необичних и занимљивих пријатеља, Симба ће морати да пронађе начин да одрасте и врати оно што му по рођењу припада.

ИТ (друго поглавље)

26.09.2019. у 20:30 часова

Сала Малог позоришта, Србобран

Цена улазнице 250,00

О филму:

Како се зло поново враћа сваких 27 година у град Дерi Мејн, ТО (друго поглавље) спаја ликове који су отишли својим путем након готово три деценије.

Оставите одговор

Top