Ви сте овде
Почетак > Обавештења > ШТА ОСТАЈЕ ПОСЛЕ ЗАНОСА?

ШТА ОСТАЈЕ ПОСЛЕ ЗАНОСА?

Представа „Шта остаје после заноса“

20.11.2019. године у 20 часова.

Сала Малог позоришта

О представи:

Нова представа Исидоре Бјелице је инспирисана животом краљице Наталије Обреновић у којој је писала у својој бестселер књизи са преко педесет издања, „Краљице Сербске“…

“Шта остаје после заноса” није само историјска прича о најчуванијим тајнама наше историје, то је прича у којој ће се препознати свака жена која је доживела преваре, издаје, разочарења, борбу за дете.

Невероватно је да је ова омиљена српска краљица заправо парадигма како женствености и романтичности тако и мајчинства, јачине али и борбе против табуа и мизогиније као и атавистичких предрасуда средине.

Uз бриљантну глуму Јелице Брестовац која на невероватан начин дочарава колико је прича о Наталији заправо прича о свакој жени… Представа није само историјска истина о једној жени она је де факто радионица љубави у драмској форми, она је учење како да издржимо оно што је неиздрживо и како да се изборимо и са најтежим тренуцима и изађемо јачи. У тананој антиномији туге и смеха, где се смењују сузе и смех као и у животу испричана је најузбудљивија прича европске историје.

Краљица Наталија: Јелица Брестовац; Наратор : Исидора Бјелица (аудио запис); Краљ Милан : Синиша Убовић (аудио запис)

Цена карте је 300 динара.

У претпродаји карте се могу купити радним данима у Дому културе од 8 до 16 часова.

Цара Лазара 6, телефон 731 919

Оставите одговор

Top