Ви сте овде
Почетак > Дешавања > Биоскоп > БИОСКОП У ЈАНУАРУ

БИОСКОП У ЈАНУАРУ

БИОСКОП

Цртани филм „Патролне шапе“

30.01.2020. године у 18 часова

Сала Малог позоришта

Цена карте 250 динара

САДРЖАЈ:

“Патролне шапе” су шест херојских штенаца које предводи дечак Рајдер. Свака куца има свој таленат и моћ, Они заједно показују да ниједан посао није претежак, ниједно штене није премало и едукују све узрасте о грађанском понашању, друштвеним вештинама и решавању проблема.

Филм „Слуга“

30.01.2020. године у 20 часова

Сала Малог позоришта

Цена карте 250 динара

САДРЖАЈ:

Рођен у богаташкој породици, млади Григориј, „Гриша“ (Милош Биковић) је толико ушушкан у свом лагодном животу да мисли да је „изнад закона“. Када оде предалеко у својим испадима и бива суочен са затворском казном, његов отац предузима радикалне мере.

Уз помоћ старог пријатеља, психолога, отац смишља план да рехабилитује свог непослушног сина. Гриша упада у изрежирану саобраћајну незгоду, а када дође себи, биће 1860. година, а он ће се наћи на великом сеоском имању, као обични слуга без веза и без примеса живота какав је до тада живео.

Људи који га окружују на имању су такође слуге и никада нису чули за рецимо – мобилне телефоне. Гриша пролази тежак пут од размаженог богаташа до човека који цени мала животна задовољства и вредан рад, који упознаје добре стране правог пријатељства и наравно, љубави.

Оригинални наслов: Холоп

Дужина трајања филма: 109 мин

Држава/Година: РУС/2019

Жанр: комедија, авантура, фантазија

Глумци: Милош Биковић, Иван Охлобистин, Марија Миронова, Александр Самојленко, Александра Бортич, Олга Дибцева.

Оставите одговор

Top