Ви сте овде
Почетак > Позориште > ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА ЗА ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ

ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА ЗА ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ

Поводом Дана заљубљених Дом културе вас позива да 14. фебруара 2022. године у 19 часова заједно са драгом особом дођете у Салу малог позоришта и запловите у Љубавном времеплову.

Улаз бесплатан

Позоришна представа
ЉУБАВНИ ВРЕМЕПЛОВ

Позоришна представа кабаретског типа од 90 минута о чувеним љубавима српских великана, писаца, научника, владара, музичара и глумаца… Овај својеврсни позоришни времеплов обједињује период од две стотине година, целог 19. и 20. века, приче о великим љубавима Ђуре Јакшића, Лазе Костића и Ленке Дунђерски, Живојина Мишића и Лујзе, Јована Дучића, Алексе Шантића, Диса, Јелисавете Начић, Алексе Шантића, Милутина Миланковића, Десанке Максимовић, до Драгана Николића и Милене Дравић.
Свака прича има своју песму, песму управо из тог периода, тако да је ово и музички времеплов, јер се неке песме готово нигде више не могу чути. Све песме се изводе уживо, уз пратњу клавира и гитаре.

Драматизација и режија: Весна Станковић
Учествују: глумица Весна Станковић, Милица Јанкетић

Молимо грађане да се понашају у складу са прописаним мерама Владе Републике Србије, како би спречили ширење и поспешили сузбијање заразне болести КОВИД 19.

Оставите одговор

Top