Ви сте овде
Почетак > Дешавања > Биоскоп > ЛЕТЊИ БИОСКОП – НАЈАВА БИОСКОПСКИХ ПРОЈЕКЦИЈА ЗА ОВУ НЕДЕЉУ…

ЛЕТЊИ БИОСКОП – НАЈАВА БИОСКОПСКИХ ПРОЈЕКЦИЈА ЗА ОВУ НЕДЕЉУ…

Цртани филм „Рајско путовање“
Среда, 3.08.2022. године у 21 час
Спортско игралиште, Турија
улаз слободан

САДРЖАЈ:
Прича о малом зечићу који није довољно стар да разуме правила живота, а чезне за немогућим стварима неће никог оставити равнодушним.
Јохан је храбар и знатижељан мали зец који живи са оцем на броду. Узгајају поврће и Јохан има довољно простора да се игра. Он сваког дана из чамца шаље поруку у боци мајци на коју не добија одговор. Једног дана, док је његов отац био у набавци, добија тајанствени позив путем бродске радио станице. Јохан препознаје своју прилику да оде на место где је његова мајка и реши мистерију. Док све више и више учи о животу, долази у сукоб са најмоћнијом силом на свету.
СИНХРОНИЗОВАНО

Цртани филм „Седми патуљак“
Четвртак, 4.08.2022. године у 21 час
Двориште Дома културе, Србобран
улаз слободан

САДРЖАЈ:
Седам патуљака, 18. рођендан, два змаја (један прави, а други је зла вила), пољубац или сто година сна – све су то састојци за сјајну бајку. Али због једног маленог патуљка, настаће хаос…
Принцеза Роуз ће на 18. рођендан постати пунолетна, али ће и клетва Пупољка престати. Кад се то коначно деси, Буби, најмањи од свих патуљака, ослободиће клетву зле виле Деламорте на Роузиној рођенданској забави. А то ће имати страшне последице! Цео замак и сви гости ће се истог тренутка заледити, само ће патуљци успети да се спасу. Али ће морати да нађу једину особу која може да разбије чини… Ово ће можда бити највећа авантура у њиховим животима! И мораће да дају све од себе да би спасили принцезу и све људе у Фантабуларази…
СИНХРОНИЗОВАНО!

Цртани филм „Ричард рода“
Петак, 5.08.2022. године у 21 час
Спортски терен, Надаљ
улаз слободан

САДРЖАЈ:
Врабац Ричард, сироче ког су од рођења одгајале роде, верује да је један од њих. Али кад дође време за миграцију, његова породица рода мора да му открије прави идентитет и да га остави у шуми, јер не би преживео путовање до Африке. Одлучан у томе да докаже да је он ипак рода, Ричард ће кренути сам на југ, али ће му се придружити ексцентрична сова с измишљеним пријатељем и нарцисоидни папагај, диско-певач. На овом епском путовању, они ће набасати на бројне препреке, попут смртоносних шишмиша, голубова који су зависници од интернета, врана мафијаша и громогласног џамбо џета. Кад коначно стигну у Африку, Ричард ће морати да спаси свог брата роду из канџи чудовишног медоједног јазавца. Најмања рода ће морати да научи да посматра себе као највећег врапца како би ослободила свој прави потенцијал и поново се ујединила са својом породицом.

Оставите одговор

Top