Ви сте овде
Почетак > Uncategorized > ПРОМОЦИЈА ЛЕНКИНОГ ПРСТЕНА У БЕОГРАДУ И НОВОМ САДУ

ПРОМОЦИЈА ЛЕНКИНОГ ПРСТЕНА У БЕОГРАДУ И НОВОМ САДУ

Протеклог викенда манифестација „Ленкин прстен“ успешно је промовисана у Београду и Новом Саду. Дух времена поезије, романтизма и љубави оживели су на тренутак и Ленкина варош је представљена на најбољи могући начин.

Ленка и Лаза, руку под руку, прошетали су централним улицама Београда, у суботу и Новог Сада у недељу и разговарали са грађанима који су искористили лепо време да прошетају.

Свако је добио летак са програмом овогодишње манифестације „Ленкин прстен која вечерас у 19.00 часова почиње отварањем изложбе слика  „У Ленкином прстену“, које су настале крајем лета у дворишту Дома културе на истоименој ликовној колонији.

Већ сутра, у уторак у сали „Позориштанце“ љубитељи позоришта биће у прилици да виде представу „Љубавни времеплов“ са Весном Станковић и Владимиром Прерадовићем – Лордом у главним улогама. Улаз је слободан, а представа почиње у 19.00 часова.

Такође, за ову прилику издвајамо из овогодишњег богатог програма манифестације „Ленкин прстен“ догађај који је најављен за четвртак.

Наиме, у Народној библиотеци, по први пут, биће одржано вече поезије „Љубав у стиху“. Уз светлост свећа читаће се поезија у славу велике и непоновљиве љубави Ленке Дунђерски и Лазе Костића. Почетак је у 17.00 часова.

Оставите одговор

Top