Ви сте овде
Почетак > Дешавања > Концерти > МИЛОШ РАДОВИЋ ПОНОВО МЕЂУ СРБОБРАНЦИМА

МИЛОШ РАДОВИЋ ПОНОВО МЕЂУ СРБОБРАНЦИМА

Већ неколико година за редом, Милош Радовић гостује у Србобрану, уочи пролећа.

Већ успостављена традиција наставила се и ове године због чега је овај реномирани извођач староградске и евергрин музике, шансона и шлагера, поново запевао на територији наше општине.

Радовић је у Србобрану наступао јуче, у сали Малог позоришта, заједно са својим братом, клавијатуристом и проф. Александром Радовићем и виолинистом, чланом оркестра РТВ, Гојком Романићем.

Пратећи двојац, отворио је вече сентименталним инструменталосом, љубавном темом из филма „Кум“, а потом се на бину попео и сам Радовић, обративши се присутнима:

Добро вече драги моји и драго ми је да сам поново у Србобрану. Као прави џентлмен, када све прође, свим дамама желим срећан осми март. Волите се и љубите се јер без праве љубави, праве емоције, добре песме и доброг вина – нема живота. Вечерас ће бити доста љубавних песама, а почећемо са једном лепом, мађарском романсом...“ – поручио је певач, побравши аплаузе публике.

Репертоар је био разноврстан и могло би се рећи, чак, иновативан, но у наступ су свакако великим делом били уврштени класици попут старог кабаретског шлагера, „Јесен стиже, дуњо моја“.

Љубитељи музике су у току вечери могли чути и нешто новије, ауторске песме Радовића и његовог тима.

Оставите одговор

Top