Ви сте овде
Почетак > Uncategorized > ВЕЉКО ЋЕ НАС ПРЕДСТАВЉАТИ НА ФЕСТИВАЛУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

ВЕЉКО ЋЕ НАС ПРЕДСТАВЉАТИ НА ФЕСТИВАЛУ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

Након три године Општина Србобран поново учествује у пројекту, „Србија у ритму Европе“.  Одлуком стручног жирија на фестивалу ће нас представљати Вељко Голуб из Надаља, ученик 8. разреда Основне школе „Жарко Зрењанин -Уча“.

На аудицији за фестивал „Србија у Ритму Европе“, одржаној 11.02.2021. године у Сали малог позоришта у Србобрану,  за децу узраста од 14- 21 године, појавило се више од двадесет талентованих кандидата.

Стручни тим фестивала је имао тежак задатак, да одабере представника наше општине, ипак победио је Вељко који је на аудицији освојио највише симпатија малобројне публике и  кандидата. Ко ће бити у плесној пратњи још увек није потврђено, али кандидати су из локалних плесних клубова.

Дечак из Надаља, Вељко Голуб био је један од представника наше општине и пре три године. Тада је био једини дечак међу плесачима, који су били у пратњи кандидата из наше општине.

Аудиција је одржана уз придржавање свих мера безбедности против ширења заразне болести КОВИД 19 а које је прописала Влада Републике Србије.

Оставите одговор

Top