Ви сте овде
Почетак > Дешавања > Манифестације > „ЦРТАМ И СЛИКАМ ОНО ШТО МЕ ЧИНИ СРЕЋНИМ“

„ЦРТАМ И СЛИКАМ ОНО ШТО МЕ ЧИНИ СРЕЋНИМ“

Дом културе Србобран упутио је позив заинтересованим ученицима од првог до четвртог разреда основне школе, да буду део ликовне радионице за децу – „ЦРТАМ И СЛИКАМ ОНО ШТО МЕ ЧИНИ СРЕЋНИМ“. Радионица ће бити одржана у Дому културе од 18. до 22. јула.

„И ове године лето добија шаренило кроз израз дечје креативности и ликовне искрености. Дом културе вас у сарадњи са професором ликовне културе Ђорђем Ћорићем и локалном самоуправом, позива да пријавите малишане узраста од првог до четвртог разреда основне школе на овогодишњу ликовну радионицу под називом ‘Цртам и сликам оно што ме чини срећним’.

Радионица ће бити одржана у простору Дома културе у Србобрану у периоду од 18. до 22. јула, са сатницом од 18.00 до 19.30 часова. Изложба радова планирана је за почетак августа.

Пријаве су могу вршити позивом или СМС поруком на број 060.7486.380 – Ђорђе Ћорић, са назнаком: име и презиме детета, број година детета и контакт телефон. Укупан број учесника је 25 и потребно је на време извршити пријаву. Целокупан материјал обезбеђен је од стране Општине Србобран. Видимо се ускоро да цртамо и сликамо“, наводи се у саопштењу.

Оставите одговор

Top