Ви сте овде
Почетак > Дешавања > Манифестације > КУЛТУРНО ЛЕТО – ДРУГА НЕДЕЉА

КУЛТУРНО ЛЕТО – ДРУГА НЕДЕЉА

“САЛАШАРСКО ПОЗОРИШТЕ”

Субота, 30.07.2022. године у 21 час

Школско двориште О.Ш “Јован Јовановић Змај”, Србобран

Улаз слободан

ЛЕТЊИ БИОСКОП!

Филм „Аз ердő капитáнyа“ (На мађарском језику)

Понедељак, 25.07.2022. године у 21 час

Двориште Дома културе, Србобран

улаз слободан

Цртани филм „Жабац Крека“

Среда, 27.07.2022. године у 21 час

Спортско игралиште, Турија

улаз слободан

САДРЖАЈ:

„ЖАБАЦ КРЕКА“ прича причу о жаби по имену Крека која има кризу идентитета. За разлику од осталих жаба, Крека мрзи да скаче и има аверзију према води.

Пошто не може да се уклопи, стално се преиспитује о животу… и заједно с најбољом пријатељицом, летећом веверицом, упустиће се на духовно путовање у потрази за истином и његовим правим местом у овом свету. Забуна ће тек настати кад Креку хипнотише преварант који ће га натерати да верује да је принц заробљен у људском телу. На мисији да пољуби људску принцезу, Крека ће ускоро открити да бити жаба уопште није лоше… и да му је љубав његовог живота све време била пред очима.

СИНХРОНИЗОВАНО!

Домаћи филм „Не играј на енглезе“ (Комедија)

Четвртак, 28.07.2022. године у 21 час

Двориште Дома културе, Србобран

улаз слободан

САДРЖАЈ

Иако веома различитих карактера, имају заједничку страст – клађење на резултате утакмица енглеске фудбалске лиге. Овог пута, за њих је клађење више од игре јер је сваком од њих очајнички потребан новац. Током једне утакмице, прелазећи из комедије у драму и назад, неизвесност резултата ће избацити ненадано на површину сав „прљав веш“ њиховог односа. Само један резултат ће заувек променити њихове животе и ставити на „коцку“ њихово тридесетогодишње пријатељство.

Цртани филм „Седми патуљак“

Петак, 29.07.2022. године у 21 час

Школско двориште, Надаљ

улаз слободан

САДРЖАЈ:

Седам патуљака, 18. рођендан, два змаја (један прави, а други је зла вила), пољубац или сто година сна – све су то састојци за сјајну бајку. Али због једног маленог патуљка, настаће хаос…

Принцеза Роуз ће на 18. рођендан постати пунолетна, али ће и клетва Пупољка престати. Кад се то коначно деси, Буби, најмањи од свих патуљака, ослободиће клетву зле виле Деламорте на Роузиној рођенданској забави. А то ће имати страшне последице! Цео замак и сви гости ће се истог тренутка заледити, само ће патуљци успети да се спасу. Али ће морати да нађу једину особу која може да разбије чини… Ово ће можда бити највећа авантура у њиховим животима! И мораће да дају све од себе да би спасили принцезу и све људе у Фантабуларази…

СИНХРОНИЗОВАНО!


Оставите одговор

Top