Ви сте овде
Почетак > Дешавања > Манифестације > ДЕЦА СУ УКРАС СВЕТА – НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ СА МИЊОМ СУБОТОМ!

ДЕЦА СУ УКРАС СВЕТА – НОВОГОДИШЊИ ПРОГРАМ СА МИЊОМ СУБОТОМ!

Дом културе поводом Дана установе поклања најмлађим суграђанима дружење са легендарним Мињом Суботом, уз чији су огроман допринос едукацији, формирању правих и истинских вредности стасавале генерације и генерације деце.

Миња Субота је инжињер електротехнике, фотограф са дипломом престижне француске школе, али пре свега неко ко се читав живот бави децом, па је тако његов најважнији позив рад са децом и за децу. Композитор је и певач песама најеминентнијих песника за децу које су свакако постале део дечије музичке литературе.

ТВ Шоу „Музички тобоган“, чији је аутор и водитељ, а који је емитован пуних осамнаест година, представља дечији програм рекордне гледаности и популарности на нашим просторима.

Добитник је огромног броја награда, али оне најважније су свакако:

– Награда за животно дело за изузетан допринос у раду са децом

– УНИЦЕФ награда за изузетан допринос у корист деце света и много, много других одликовања.

„Деца су украс света“ је програм за децу предшколског и узраста нижих разреда основних школа. Интерактивног је карактера у којем све време учествују деца. Кроз разне квизове, такмичења и презентовања својих умећа и знања, а уз Мињине хитове, потпуно ослобођено и надахнуто схватају колико је лепо знати и умети и још лепше показати шта и колико знаш.

20.12.2019. године у 18 часова

Сала Малог позоришта, Србобран

Улаз слободан

Оставите одговор

Top